فراموش نکنید که یبوست را همیشه نمی توان در خانه درمان کرد و برای رفع آن نیاز به نظر متخصص دارید تا ابتدا علت آن پیدا شود و بعد اقدامات درمانی لازم انجام گیرد.
بیماری بواسیر به طور شایع همراه با یبوست نمایان می شود. درمان بواسیر با لیزر یا عمل جراحی هموروئید داخلی می تواند به راحتی این عارضه را از بین ببرد.
مواد غذایی، لاتکس، نیش حشرات و آلرژی دارویی همگی می توانند منجر به آنافیلاکسی شوند. علائم آنافیلاکسی عبارتند از:
درمان یبوست شدید با ماست : پروبیوتیک موجود در ماست نوعی باکتری مفید به شمار می رود که عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و یبوست شدید را درمان میکند.
یبوست یا خشکی مزاج نوعی از عارضه های دستگاه گوارش است که موجب سفت شدن مواد دفعی در روده بزرگ می گردد، در نتیجه دفع این مواد با سختی و درد همراه است.
تست آنورکتوم : بررسی آنورکتوم که یک آزمون تکمیلی دفکوگرافی است برای ارزیابی عملکرد عضلات و اعصاب مقعد و راست روده انجام میشود. در این روش یک لوله قابل انعطاف، با قطر حدودی یک هشتم اینچ را از طریق مقعد وارد راست روده میکنند. سنسور داخل لوله میزان فشاری که توسط عضلات مقعد و رکتوم تولید میشود را اندازه گیری میکند.
عضلات روده بزرگ در نهایت ضایعات را از طریق راست روده به بیرون می راند تا از بین بروند. اگر مدفوع به مدت طولانی در روده بزرگ باقی بماند، ممکن است سفت و سخت شود.
در این حین از بیمار خواسته میشود تا به صورت ارادی عضلات مقعد خود را منقبض کند تا میزان فشار وارده هنگام دفع مدفوع تخمین زده شود. هنگامی که عملکرد این عضلات دچار اختلال شود، مدفوع مسدود شده و در نتیجه باعث ایجاد یک وضعیت مشابه به اختلال عملکرد اعصاب کف لگن میشود.
داروها، از جمله آنتی اسیدهای خاص، داروهای ضد درد، دیورتیک ها و برخی درمان های بیماری پارکینسون
این نکات را برای کمک به نوزادانی که در دفع مدفوع مشکل دارند، امتحان کنید:
سلام من مشکل مدفوع دارم حس میکنم مدفوع دارم ولی متاسفانه هرچی تلاش میکنم بیرون نمیاد و مدت زیادی رو باید تو توالت باشم .
سایر عوارض یبوست شامل چاقی، خستگی، نوسانات خلقی، اختلالات خواب، تب روماتیسمی، احساس سستی و بیحالی، مشکلات چه زمانی یبوست در کودکان خطرناک است کیسه صفرا، فتق، واریس، ورم مفاصل، آپاندیسیت و در نهایت سرطان روده بزرگ است.
پاسخ به ناصر سلام دوست عزیز باید غذاهای حاوی فیبر بخورید، روزانه دو لیوان آب ناشتا میل کنید و ملین های طبیعی بخورید تا مشکلتون برطرف بشه برای حل شدن سریع تر مشکل میتونید به متخصص گوارش حضوری مراجعه کنید.
زمانی یک فرد به یبوست مبتلا شده که کمتر از سه بار در هفته دفع مدفوع داشته باشد.